Babyslofjes die uitgroeien tot een boom

Oaties FluffEr is een kleine babyboom gaande binnen mijn familie en vriendenkring en ik heb zojuist hèt kraamcadeautje gevonden: OATies van het Nederlandse schoenenmerk OAT Shoes.

OATies zijn schattige babyslofjes die 100 procent biologisch afbreekbaar zijn. Op zich al fantastisch natuurlijk, maar er is nog iets heel leuks aan deze schoentjes. Als ze te klein worden, kun je ze planten met twee zaadjes en groeit er een boom uit. Een levensboom voor je baby, hoe mooi is dat!  De boomzaadjes zijn van de Pinus Pinea, een pijnboom die in bijna heel Europa kan groeien. De OATies kun je hier online kopen of bij deze winkels.

OAT Shoes maakt niet alleen schoeisel voor de minimensjes onder ons. Hun collectie sneakers ziet er ook erg goed uit. En deze schoenen kun je ook in de grond planten en laten bloeien, net als hun kleine broertjes (of zusjes). 

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>